Image

Har noen noen gang tatt Vitalain Bady: Brain Complex og Oxy Silver sammen?

Har noen noen gang tatt Vitalain Bady: Brain Complex og Oxy Silver sammen?

Enten en Oxy Silver?

Om ett Brain-kompleks har vi allerede informasjon.

Interessert i: Foreskrevet dosering og varighet av administrasjon - samt deres kompatibilitet med epilepsisykdom.

Vi vil være takknemlige for informasjon om dette problemet.

Sannsynligvis - vi, også, trenger fortsatt å drikke 2 om dagen.

Nå i hendene på 1 boble Brain og Oxy.

Vi vil tenke: enten drikke en prøvekurs på 45 dager for 1 kapsel, eller kjøp et annet hetteglass og drikk 2 per dag.

Det første alternativet passer inn økonomisk - det er bare en god ide.
09.12.2008 12:47:05, Ekaterina555

Vi bestilte via Internett på http://www.ortho.ru/.

Vi fikk en andre ordre fra dem: alt er klart.
09.11.2008 21:53:39, Ekaterina555

Hvem er der :))) I Russland er dette ikke et problem, jeg engang snublet over et stort antall nettbutikker som selger Vitalaynovskikh Badami. Vi i Ukraina kjøpte jeg hele greia i Kiev-kontoret til selskapet Vitalayn.

Bestilt en annen 1 boble for denne linken din.

Takk
09/15/2008 15:03:47, Ekaterina555

Jeg så på prisen på dette nettstedet - 854-86, - og på den siden, - hvor vi bestilte - 882 rubler.
Enda billigere kommer ut.

Noe på dette nettstedet er så tregt, alt fungerer: Jeg kunne ikke virkelig lese noe enda.

Kanskje det er fornuftig å bestille det der?
09.11.2008 22:24:25, Ekaterina555

Vi har omtrent samme vekt.

Og hvor mange bobler trenger du?

Vi har allerede bestilt og mottatt den, og Brain-komplekset en etter en, - så vi vil fortsatt bestille hjernen, - så orientere, - vær så snill, - med mengden av vann?
Og så bestiller vi via kontanter via kontanter ved levering, og å få pakker med 1 boble vil koste mye mer.

Vi ønsker deg mer Lykke til i behandling.
09.11.2008 11:53:34, Ekaterina555

Hjernekomplekset ble tatt om morgenen og ettermiddagen eller om morgenen og om kvelden?

Takk igjen.
09/11/2008 11:56:16, Ekaterina555

Hjernekompleks / Hjernekompleks VITALINE

Handling på kroppen:

· Forbedrer hjernens integrative aktivitet og intellektuell aktivitet, gjenoppretter og stabiliserer svekkede hjernefunksjoner

· Er et næringsstoff for hjernen, en av de viktigste strukturelle komponentene i cellemembraner, inkludert hjerneneuroner

· Stimulerer syntesen av acetylkolin og aktiverer kolinergiske prosesser i hjernen

· Forhindrer ødeleggelse av hjerneceller med makrofager, hemmer fagets faglige aktivitet;

· Hjelper med å opprettholde det optimale antall hjerne-reseptorer av en av de viktige regulatorene for nervesystemets funksjon - vekstfaktoren i nervesvevet;

· Fremmer aktiveringen av glukosemetabolismen i hjernen og øker nervecellens motstand mot hypoksi forbedrer assosiative prosesser, minne, læring;

· Hjelper med å forbedre dynamikken i nerveprosessene i hjernen

· Reduserer LDL-kolesterol og konsentrasjonen av fettsyrer i blodet.

Anbefalinger for bruk:

Alzheimers sykdom, hukommelsestap, diffus oppmerksomhet, nedsatt tale og konsentrasjon, endring i personlighetstrekk (i komplisert terapi);

· Manglende motivasjon og motivasjon, for tidlig tretthet, lidelser etter traumatisk hjerneskade

· Psykoorganiske syndromer med overveielse av asteni, redusert oppmerksomhet og mentale evner;

· Psykisk retardasjon hos barn, læringsproblemer, hukommelsesforstyrrelser og intellektuell svikt;

· Viral neuroinfections (for å redusere effekten av hypoksi og cerebral iskemi);

· Aterosklerotisk encefalopati, post-stroke psykiske og fysiske feil (i komplisert behandling);

· Degenerative sykdommer i nervesystemet Parkinsons syndrom (i komplisert terapi);

· Kardiovaskulære sykdommer og aterosklerose depresjon, angst, obsessiv;

· Diabetisk nevropati alkoholisk polyneuritt.

"Brain Complex" er et unikt stoff som ikke har noen analoger i hjemmemarkedet. Den inneholder en blanding av fosfolipider med en dominans av fosfatidylserin. At fosfatidylserin er et uunnværlig næringsstoff for hjernens fulle funksjon. Det er en av de viktigste strukturelle komponentene i cellemembraner, inkludert hjerneneuroner.

I naturen finnes fosfatidylserin i næringsmidler i svært små mengder, blant annet fosfatider (fosfolipider). Hjernekomplekset ble hentet fra soya (ikke-GMO) frukt ved hjelp av en spesiell dyr teknologi (derfor er preparatet ikke billig).

Den brukes i nevrologi og psykiatri, forbedrer hjernefunksjonen. Gjenoppretter sine svekkede funksjoner. Øker motstanden av nerveceller til hypoksi, er effektiv for å redusere hukommelse, gjenoppretter hjerneaktivitet i traumatiske hjerneskauser. Vellykket brukt til å forsinke tale og mental utvikling av barn.

Det er tilrådelig å kombinere stoffet med "Super C". Ved langvarig bruk av stoffet (i et år eller mer) anbefales det å kombinere med legemidler som inneholder kalsium (Cambridge Nutrition, Ultra Calcium Silisiumformel (CoCaMiD)).

Smaken, farge og lukt av produktet kan variere.

Denne beskrivelsen er basert på en oppsummering av erfaringen med å bruke alle komponenter av produktet i tradisjonell og offisiell medisin i forskjellige land, samt på grunnlag av litterære kilder.

Anmeldelser, anbefalinger om Brain Booster (Brain Booster)

Resultatene av effektiviteten av kolloidal fitoform er ekte, er gitt med bevaring av forfatterens ordforråd. Håndskrevne originale skjemaer blir lagret i ED Medical arkivet.

ED Medical team trekker oppmerksomheten på at disse resultatene av effektiviteten av kolloidal fitoform ikke er en anbefaling for selvbehandling eller for endring i behandlingstaktikk som foreskrevet av legen din.

Arkivnummer 050008 M.
Han led et iskemisk slag i april 2003, deretter i april 2005, og endelig i oktober 2005. Det var svimmelhet, svekket svelging, sløret tale, glemsomhet, ustabilitet i gang. Tok hjerneforsterker, antioksidant, kardiostøtte 1. Svimmelhet forsvunnet 2. redusert svelging (hoste og nyser mindre mens du spiste) 3. taleforvirring forsvant nesten. Kortsiktig glemsomhet og ustabil gang ble igjen (dekker venstre ben).

Arkivnummer 0110003 M., 24 år, Kronstadt
Periodiske forekomster av allergi om våren (april-tidlig juni). Han tok Imune Sapport, Vitaminer og Mineraler, Brain Booster. En økning i total tonen under mottak av Imuan Sapport er fraværende om våren og allergisk.

Arkivnummer 050003 J.
Stress, hodepine, nedsatt hukommelse, søvnløshet. Hun tok 2 pakker med Brain Booster, alt var bedre, alt var bra.

Arkivnummer 050004 J.
For å forbedre helsen tok hun 1 måned Brain Booster, Mineral. fordi Jeg jobber med folk (sjef), jeg trenger å huske mye informasjon. Jeg la merke til at minnet begynte å forverres etter 40 år, og det ble svært vanskelig å jobbe. Jeg la merke til resultatet med en gang på 5. dag. Det ser ut til at min hjerne "våknet og sukket." Viste munterhet. Hjernen er blitt "levende", jeg føler, jeg husker bedre og husker raskere hvis de ber om noe.

Arkivnummer 050002 M.
Hodeskader etter bil. katastrofe. Anti-oksidant og Brain Booster ble brukt. Det var en svak svimmelhet og mørkere 2-3 ganger om dagen, andre "blackouts", da jeg ikke husket hvor jeg skulle og hva jeg trengte. Etter en ukentlig inntak, ble denne tilstanden redusert fra daglig til 2-3 ganger i uken. Etter en måned med opptak forsvant ubehaget.

Arkiv № 0120007 Barn, Togliatti
Barnet har intrakranial hypertensjon. Nervøshet, tåravhet, fravær, gjennomsnittlig ytelse av skoleprogrammet. Når du tar Brain Booster, har nervøsiteten gått, fremgang har forbedret, glemsomhet er blitt mindre, men fortsatt. Drikk flasken. Enkel å bruke.

Arkivnummer 050015 F DOKTOR
Depressive tilstander, tretthet, minnetap. Propila Brain Booster 1 flaske. Fenomenet depresjon har blitt mindre uttalt, det er enklere å ta avgjørelser, det er bedre å bære lasten. Minne? - Jeg kan ikke si noe spesielt enda. Mamma, 79, så Cardio Support, vitaminer, mineraler. Jeg begynte å drikke mot bakgrunnen av atrieflimmer, led ARVI med komplikasjoner - det var alvorlig svakhet, hypotensjon, døsighet, svette. Har blitt mer aktiv, bærer alle husarbeidene.

Arkiv №020011 J., 50 år gammel, Kronstadt
For å støtte og fremme helse, normalisering av hormonell bakgrunn i forbindelse med overgangsalderen, tok hun Imune Sapport (intermitterende inntak), Fimeyl Active Complex, Brain Booster, Anti-Oxidant, Sugar Belans. I de senere år ble det observert hos gynekolog-endokrinologen hos mammologen. Jeg går inn i overgangsalderen uten komplikasjoner, og legen min bestemte meg for å korrigere tilstanden min uten bruk av legemidler. Føler seg bra.

Arkivnummer 020012 J.
For å forhindre slag, fordi Det er GB 2st, iskemisk hjertesykdom, for å opprettholde hormonbalansen i kroppen i overgangsalderen, og generelt for å opprettholde immunitet, Fimeyl Active Complex, Brain Booster. Det var hyppige økninger i blodtrykk, blits, irritabilitet, hyppig b / l. Jeg føler meg ikke mye av en forandring, men jeg tror det tok først (bare 1 ml Fimeil Active Complex i våren, og jeg drikker Brain Booster bare nå, men viktigst - uten å øke dosen av antihypertensive stoffer, og stemningen min er normal. Generelt anser jeg det nødvendig Fortsett å ta kolloidale formler.

Arkivnummer 020035 J. 52 år gammel,
Uterin hyperplasi, ovariecyster, skjoldbrusk noduler. Vanlig osteokondrose, knoglekropp, gallestein, etc. Godkjent Fimeyl Active Complex, Anti Oxidant, Osteo og Artro Komplekser, Brain Booster, Cardio Support. Fimeyl Active Complex - blødning økt. Trodde det virket. 2. gang det samme. På bakgrunn av blødningsavbrudd har han drukket 3 flasker med Fimeil Active Complex - på den femte dagen blir tørrhet på albuer og føtter forsvunnet. Resten er vanskelig å si fordi Jeg bruker sammen med andre kosttilskudd..

Arkivnummer 050021 J., 45 år gammel, DOKTOR, smt. Murygino
Konstant på smertestillende midler, alvorlig hodepine. Hun tok Imune Sapport, Fimeil Active Complex, Anti-Oxidant, Cardio Supporter, Brain Booster. Nesten fullstendig fjernet smertestillende midler, og hvis du noen ganger må ta det, forsvinner smerte symptomene raskt, og i kritiske dager tok jeg ikke smertestillende midler i det hele tatt.

Arkivnummer 050022 J., 58 år gammel, Kirov
Nervesystemet (minne forstyrret). Hun tok Brain Booster. Jeg fortsetter å ta, sluttresultatet er fortsatt for tidlig. Men helsetilstanden er mye bedre. Datteren min har forbedret ytelse, læring. Fortsetter å ta.

Arkivnummer 050036 J., 28 år, Podolsk
Jeg ble født av tvillinger, den andre er svak, jeg bestemte meg for å hjelpe meg selv, drakk Brain Booster og Anti-Oxidant. Før du tok ED Medical var det problemer med å lære, jeg leste veldig lite, hodet mitt vondt. Jeg vil gjerne drikke mer, det er ingen mulighet, det ble bedre, hodet mitt gjør ikke vondt, snur seg ikke, begynte å lese mer. Nå er helsetilstanden mye bedre, det er ingen svimmelhet, tap av bevissthet, minnet har blitt bedre.

Arkivnummer 0120009 J., 30 år gammel, barn 4 år gammel, Krasnoyarsk
Hos barn, fødselstrauma, barnet er 4 år, snakket ikke, skrek. Ektemann - hjertesvikt. Barnet snakket ikke - ropte. Hennes mann har blå negler og lepper. Tok Brain Booster og Cardio Support. Barnet etter 2 dager sa "hus", "røyk". I 4 måneder, de vypoili 2 flasker Brain Booster, sier alt, bygger forslag. Vi fortsetter 3 liten flaske. Det andre barnet er den smarteste i gruppen (myotonia). Min manns negler og lepper er rosa etter 2 flasker Cardio Support, sier at han vil spise den fjerde, han vil finne penger. Hvordan føles, snakker ikke. Det er spesielt viktig at resultatet umiddelbart.

Arkivnummer 0110009 J., 65 år gammel, Nizhny Tagil
Store problemer med bevegelsens organer. Tok Anti-Oxidant, Brain Booster. Under bruk av anti-oksidant tilbakefall, utslett på ansiktet. Etter en tid tok hun stoffet til slutten. Jeg tror at jeg med tiden vil oppnå resultatet.

Arkivnummer 050040 J., 52 år gammel, Almetyevsk, Tatarstan
Hun var redd for et slag - det var hodepine. Et angrep Alvorlig hodepine. Hevelse i ansiktet. Hun tok Fimeyl Active Complex, Anti-Oxidant, Brein Booster, Beauty Nechural. Jeg glemte hodepine. Jeg sover godt. Jeg ble rolig. Brukt kolloidal fyto-formler: Godkjent Fimeyl Active Complex, Anti-Oxidant, Breein Booster, Beauty Nechural.

Arkivnummer 050041 J., 51 år gammel, Tver
Å gjenopprette barnets helse 10 år etter hjernerystelse, gjenoppretting etter et slag, menn 50 år for seg selv - kvinners helse. Fimeyl Active Complex, Brein Booster (barn og voksen), anti-oksidant ble tatt. Positiv dynamikk i alt, varig effekt. Raskvirkende.

Arkiv № 050043 J., 35 år gammel, Dubna
For å øke oppmerksomheten tok minnet Brean Booster. Bemerket forbedringen i oppmerksomhet, trivsel.

Arkiv № 050044 J., 52 år gammel, Vologda
Hodepine etter traumer. Tok Brain Booster. Jeg stoppet å drikke piller, glemte smaken av dipyron, spasmalgin. Stemningen har forbedret seg, den har opphørt å være nervøs, effektiviteten har forbedret seg. Herdet kronisk rhinitt.

Arkivnummer 050045 J., 56 år gammel, Vologda
En hodepine etter en hjernerystelse var svært smertefull, smerten og en sterk pulsering i templene stoppet nesten ikke. Propyl 2 flaske Brean Booster. Etter at Brein Booster begynte å søke, ble det lettere fra de første dagene det ble mye bedre, smertene gikk forbi og pulsasjonen av blodet i templene opphørte, drakk 5 ml 1-2 ganger om dagen for å fikse resultatet, holdt det andre kurset i 25 dager, etter en uke bryte. Raskt resultat.

Arkivnummer 050046 J., 55 år, Cherepovets
Bekymret press, hodepine. Etter bruk av Brein Booster 1 krukke ble minnet bedre, mindre hodepine, trykket tilbake til normalt. Etter det bestemte jeg meg for å bruke alle fitoformuly for å helbrede kroppen. Veldig viktig - raskere effekt i forhold til andre kosttilskudd.

Arkiv № 050047 J., 62 år gammel, Cherepovets
Ofte hodepine og følte hele tiden kulden i hodet. Etter å ha brukt Brein Booster, følte hun seg ikke kaldt på hodet og hadde mindre hodepine.

Arkivnummer 050050 J., 59 år gammel, Almetyevsk, Tatarstan
Jeg lider av polyarthritis i lang tid, jeg ble behandlet med dårlig minne. Forbedre minnet tok Anti-Oxidant, Osteo Complex, Brein Booster. Forbedret minne. Har blitt mye mer aktiv. Ble oppmerksom. Takk for produktene.

Arkiv № 050052 J., 52 år gammel, Ekaterinburg
Notert en merkbar forverring av helsen og kortsiktig hukommelse de siste 7 årene. Tok Anti-Oxidant, Cardio Support, Brein Booster. Det var en forbedring i det generelle velvære og en økning i kortsiktig hukommelse, en reduksjon i intensiteten av hodepine. Graden av effektivitet har økt, spesielt mot bakgrunnen av kronisk søvnmangel. Brukt kolloidal phyto formler: Anti-oksidant, Cardio Support, Brein Booster

Arkivnummer 050039 J., 34 år gammel, Almetyevsk, Tatarstan
Hun tok Fimeyl Active Complex, Artro Complex, Anti-Oxidant, Osteo Complex, Brein Booster. Etter en sterk mental belastning - talen ble delvis forstyrret. Etter å ha tatt Brein Booster + Anti-Oxidant - denne avviken forsvant + kronisk tretthet forsvunnet.

Arkivnummer 060007 J., 55 år, Cherepovets
For å forbedre helsen hennes tok hun Imune Sapport, Fimeil Active Complex, Brein Booster, Anti-Oxidant, Detox, Sugar Belans, Cardio Supports. Brein Booster - redusert støynivået i hodet eller i ørene, et sted som raser kontinuerlig. Detox forbedrer humør, hudfarge, forbedrer fordøyelsen. Jeg liker alle formlene: Jeg appellerer ikke til legene i klinikken, selv om jeg på 41 og 43 hadde to alvorlige operasjoner: galli, bukspyttkjertelceller, tarmene døde. Jeg har det bra etter å ha tatt fitoformul.

Arkivnummer 020068 J., 56 år, Jekaterinburg
Datteren min var truet med abort, jeg har en stressende tilstand, smerte i leddet. Fimeyl Active Complex, Artro Complex, Anti-Oxidant, Osteo Complex, Brein Booster, Beauty Nechural ble akseptert. Takk, ditt produkt innfødt tillit, datteren min ble tømt fra barnehospitalet i dag, mitt barnebarn er sunt, svangerskapet var uten medisinering. Min tilstand er tilfredsstillende, og kontinuerlig forbedring er palpabel.

Arkivnummer 020083 J. 52 år gammel, St. Petersburg
Hun tok Imune Sapport, Fimeil Active Complex, Arthro Complex, Detox, Osteo Complex, Cardio Sapport, Brein Booster, Beauty Natural. Etter å ha tatt Fimeyl Active Complex - tidevann stoppet (2 flasker) forblir Artro Complex-smerter (3 flasker), Cardio Support - angina angrep stoppet (2 flasker).

Arkivnummer 020084 Z. DOKTOR, 48 år gammel, Irbit, Sverdlovsk region
Det var en reduksjon i minne, en økning i blodtrykk, et brudd på syklusen. Hun tok Imune Sapport, Fimeil Active Complex, Brein Booster. Forbedret blodtrykk, forbedret minne, velvære, gjenoppretting av menstruasjonssyklusen. Vi uttrykker vår takknemlighet for de opprettede produktene og muligheten for bruk i medisinsk praksis.

Arkiv № 050057 J., 50 år gammel, Rybinsk
Det var hodepine, sløret syn og minne, langsommere koordinering og reaksjoner. Tok Anti-Oxidant, Brein Booster. Hodepine gikk, visjonen forbedret, hun begynte å se volumetriske bilder, stoppet dobling i øynene, minne forbedret, bevegelsesreaksjon (koordinering) ble gjenopprettet.

Arkiv № 050058 J., 78 år gammel, Elabuga
Det var støy i hodet og hodepine, tinnitus. Tok Brain Booster. Hodepine er mye redusert og støy i hodet og ørene er redusert.

Arkiv № 050059 J., 57 år gammel, Magnitogorsk
Det har vært alvorlig hodepine siden barndommen. Høyre lår skadet i 10 år, det haltet på høyre ben. Tok hjertehjelp, Brein Booster. Etter å ha tatt Brein Booster, min hodepine redusert, og i 4 måneder var jeg ikke syk i det hele tatt. Etter å ha tatt Cardio Support, stoppet smerten i beinet, den generelle tilstanden forbedret, reduserte smerten i hjertet.

Arkivnummer 050062 J., 50 år, Ekaterinburg
Mamma, 75 år gammel - Brean Booster. Oppmerksomheten er merkbart forbedret, det har blitt bedre å se. Student 10 år gammel, med problemer i akademisk prestasjon. Brein Booster - kvaliteten på opplæringen har forbedret seg, det har blitt lettere å retellere, atferdsreaksjoner, negativisme er borte.

Arkiv № 050063 J., 49 år gammel, Ulan-Ude
For å forbedre helsen, hukommelsen tok hodepine Fimeyl Active Complex, Anti-Oxidant, Brein Booster. Under resepsjonen følte jeg meg bra. Jeg følte meg bedre. Mens du tok det, var det vondt i magen, kvalme. Redusert dose.

Arkivnummer 020090 J. DOKTOR, Irkutsk
Brukt Imune Sapport, Fimeyl Active Complex, Arthro Complex, Detox, Mail Active Complex, Antioxidant, Osteokompleks, Mental Comfort, Cardio Support, Brein Booster. Helseforholdet etter bruk av kolloidale fytoformas forbedrer, langvarig remisjon i kroniske sykdommer. Fimeyl - normalisering av hormonbalansen, menopausale manifestasjoner forsvinner og god stemning vender tilbake. Kardiostøtte - Nedgang i blodtrykk, anginaangrep i IHD, fysisk belastning tolereres godt. Langvarig positiv effekt.

Arkivnummer 050064 J., 30 år gammel, Serpukhov
Det var søvnløshet, tinnitus, hodepine, tretthet i 2-3 måneder. Hun tok Fimeyl Active Complex, Detox, Anti-Oxidant, Brain Booster. Etter 2 dagers bruk sov hjernebooster etter 15-20 minutter, sov hele natten uten å våkne opp (hun sov bare i 1,5-2 timer før). Jeg har tatt 3 uker allerede, hodepine har blitt mindre hyppige, jeg reiser meg lettere om morgenen. På jobb ble det lettere å konsentrere, mer fordøyelig informasjon.

Arkiv № 050065 J., 67 år gammel, Kremenki, Kaluga-regionen
Minnehemming, tretthet, hodepine. Tok Anti-Oxidant, Brain Booster. Forbedring av minnet er betydelig, fraværet av hodepine.

Arkivnummer 050066 J., 55 år gammel, Voronezh
Det var høyt trykk, tinnitus, svimmelhet, dårlig minne. Tok Brain Booster. Trykket falt til 120/70, har holdt i 3 måneder i denne tilstanden. Støy i ørene forsvant helt. Minne forbedret, søvn forbedret. Det var mer energi i arbeidet, mindre å puste. Jeg finner det viktig å bruke kolloidale phyto formler for meg selv. Det er hyggelig å drikke velsmakende og uten bivirkninger.

Arkiv № 050067 J., 60 år gammel, Guy, Orenburg-regionen
Hypertensjon, hodepine, cerebral vaskulær iskemi, aterosklerose, hyppig stress. Hun tok Mental Comfort, Brain Booster. Forbedre tilstanden når du tok Brain Booster kom på dag 3, fortsatte å øke. Meteorologisk avhengighet, hodepine forsvant, trykk tilbake til normalt. Lyden i ørene forsvant gradvis. Effekten fortsatte i 3 måneder. Selv en enkelt applikasjon av mental komfort tillatt å lindre nervøs spenning, for å vurdere situasjonen tilstrekkelig. Normalisert søvn. Det er spesielt viktig at du kun oppnår et positivt resultat når du bruker Brain Booster og Mental Comfort uten å bruke medisiner.

Arkivnummer 050068 M., Gryazi, Lipetsk-regionen
Vanskelighetsgrad på jobb, minnetap, svakhet. Han tok Babes, Anti-Oxidant, Brain Booster. Han har forbedret hans minne, søvnmengden, han begynte å huske selv telefonnumre, han mistet en ubehagelig lukt fra munnen. Jeg anbefaler til alle mine ansatte etter rehabiliteringskurset.

Arkiv № 050070 J., 60 år gammel, Novotroitsk, Orenburg-regionen
Hun følte seg veldig dårlig, et brudd på hjernens sirkulasjon, deformering av ledd i kneleddene. Tok Imyan Sapport, Artro Complex, Brain Booster. Høyre halvkule i hjernen sluttet å bli nummen, den høyre halvkule sluttet å bli kontrakt med hjernerystelse. Hun begynte å gå, smerten redusert betydelig, beinene stoppet knase. Narkotika er veldig vakker.

Arkiv № 050071 J., 52 år gammel, Ekaterinburg
Konstant hodepine siden 10 år, arvelig innsnevring av cerebral fartøy under stress, sykdom, meteosensitivitet. Tok Brain Booster. Oppførelsen av hjernen har blitt gjenopprettet (det var pauser i å tenke i flere minutter, opptil 10 minutter, det var tomrum). Jeg reagerer ikke på endringer i atmosfæren, temperatur, trykk, snø, vind. Forbedret minne, oppfatning av informasjon, hodepine forsvant.

Arkivnummer 120000, M, 6 år gammel, Cahul, Moldova.
Når det gjelder cerebral parese, ble Osteo Complex, Brain Booster brukt. Barnet gikk ikke, snakket ikke, det var inkontinens. Etter å ha brukt kolloidal fitoform begynte å gjenopprette, stå på føttene, holde fast på noe, forbedret appetitten, bedret søvn, ble roligere, begynte å si noe, forbedret respons på eksterne faktorer, bedre å reagere på behandlingen. Vises i forståelsens øyne, hva han sier.

Arkiv № 120022, J., 54 år gammel, Pervouralsk, Sverdlovsk region
Brukt Brain Booster med målet om at barnet var rolig. Meget gode resultater etter bruk. Jeg har et barnebarn på 6 år. I 1. klasse hadde han et dårlig minne, kunne ikke huske et 4-linjedikt, og var veldig nervøs. Etter å ha fullført 1 klasse om sommeren, drakk han 2,5 ml (en halv teskje) Braine Booster 2 ganger om dagen, 1 flaske. Han er nå 7 år gammel, han avsluttet 1. halvdel av 2. klasse. Han lærer praktisk talt på en av femmene. Jeg begynte å huske dikter veldig raskt. Selv prosaen, som er satt til å lese, husker han, etter å ha lest, 2 ganger av hjertet. Og han ble rolig etter en uke med å ta Brain Booster. Generelt har det blitt en helt annen person. Etter hjernen drakk jeg en flaske Fo Kidz. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformul spesielt viktig: et veldig raskt positivt resultat, svært velsmakende. Takk!

Arkiv №050018, F, 68 år gammel, Perm,
For min far (96 år gammel) brukte jeg Anti-Oxidant, Cardio Support, Brain Booster etter et hjerteinfarkt og hjerneslag. Etter å ha tatt 7 stykker av kolloidal fitoform av velvære, god fysisk og mental, renser snøen, bakepasteiene, gjør rengjøringen. Fra erfaringen med å bruke kolloidal fitoformul spesielt verdifullt: vanlig bruk av kolloidal fitoform hos eldre er svært nyttig for årstidene av året.

Arkiv №050021, J., 48 år gammel, Zlatoust
Hun tok Anti-Oxidant + Brain Booster 2 måneder (5 år siden var hun syk: Spredt encefalopati). Etter å ha tatt kolloider, begynte jeg å føle meg bedre, og etter å ha tatt Fimeil Active Complex ble mine perioder normalisert (innen 10 måneder før det var feil).

Arkiv №050022, J., 68 år gammel, Tobolsk.
For forebygging av stroke brukt Brain Booster. Forstyrret svimmelhet, spesielt når du ligger ned. Etter å ha tatt det, svarte svimmelhet etter en uke. Etter 2 uker passerte svimmelhet nesten. Begynte å ta Brain Booster med honning, fordi Honning er en god transportør, ernæringsprosessen er akselerert.

Arkiv №050023, J., 50 år gammel, Tobolsk.
Har lidd iskemisk slag. For gjenoppretting brukte rehabilitering Cardio Support, Brain Booster. Lang behandling ble utført + sanatoriumbehandling + kolloidale phyto formler - det ble restaurert, det kom til jobb.

Arkiv №050027, J., 72 år.
Det var en hodeskader. Etter å ha tatt Brain Booster, følte han seg bedre. Fra erfaringen med bruk av kolloidale fyto-formuleringer er det spesielt viktig: Jeg vil fortsette å bruke ARGO-produkter.

Arkiv №050028, J., 53 år gammel, Nizhnevartovsk, Tyumen-regionen.
Det var en hjernerystelse: hodepine, svimmelhet, minnetap. På røntgenbildet på noen områder er det ugunstig. Etter å ha tatt Brain Booster, forsvant alle symptomene. Etter en annen undersøkelse ble ingen patologi oppdaget. Mottak av Osteo-komplekset utføres for å hindre osteosykdommer. Fra erfaring med bruk av kolloidal fitoform er spesielt viktig: Jeg anser alle produktene til dette selskapet veldig nyttige under våre forhold. Jeg vil bruke hver formel for å forebygge. Takk for at du er der.

Arkiv №050029, J., 61, Ekaterinburg.
Imjan Sapport, Brain Booster brukes til å øke immuniteten i høst og forbedre hukommelsen. Det var tregt, kunne ikke konsentrere seg, dårlig minne. Etter å ha tatt formlene forbedret humør, minne, forbedret resultatene av arbeidet mitt. Fra erfaringen med å bruke kolloidal fitoformul spesielt viktig: praktisk, rask, enkel og effektiv.

Arkivnummer 050030, J., 45 år gammel, leder av IC.
Det var en diagnose hos en av klientene: Multipel sklerose - 6 år i funksjonshemning. Etter bruk av kolloider ble Anti-Oxidant, Cardio Support, Brain Booster forbedret i den utstrekning at kvinnen nå bestemmer seg for å fjerne gruppen. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformul spesielt viktig: slike tilfeller hjelp i arbeidet.

Arkiv №050031, J., 62 år, Ekaterinburg.
Et slag oppstod. Hun tok på høsten og vinteren av Brain Booster, 3 stk. 10 ml 3 ganger daglig. Forbedret tilstand. Mer meningsfylt har blitt. Svimmelhet redusert, koordinering forbedret.

Arkiv №050032, J., 58 år gammel, Berezniki, Perm-regionen.
Under et slag gav pillene på sykehuset bivirkninger: hoste, svimmelhet, tarmblødning. Så en hjerneforsterkerhett og ta en ekstra piller. I 3 år etter slaget gjentas Brain Booster og Detox kun 2 ganger.

Arkiv №050033, J., 65 år gammel, Cahul, Republikken Moldova.
Sønnen har vært syk med aggressiv schizofreni i 23 år, han har vært i mentalinstitusjoner i 20 år. Sønnen var aggressiv, distrahert oppmerksomhet, isolasjon. Anti-oksidant brukt 10 ml 1 gang daglig, Brain Booster 5 ml 2 ganger daglig. Etter en månedlig inntak av Brain Booster, begynte aggressivitet å gå vekk, oppmerksomhet til småbiter dukket opp, selv noterte fargen på mors øyne og så tårer i dem. Nå har vi håpet på forbedring. Takk til ED Medical.

Arkivnummer 050034, J., 58 år gammel, Ulan-Ude, Zagorsk, Republikken Buryatia.
Ofte såret hjertet og venstre arm rammet under stress på jobben. Det var et dårlig minne, jeg glemte raskt alt, smerte i min venstre hånd og hjertet mitt vondt, økt press. Tok hjertehjelp, hjerneforsterker. Hjertet sluttet å klynke og hånden stoppet å skade. Trykket har blitt bedre, nå, selv lesende dikt begynte jeg raskt å huske dem. Ved bruk av kolloidale fyto-formuleringer begynte jeg samtidig å prøve å lære dikt. Samtidig begynte minnet å komme seg raskere. Fra erfaringen med kolloidale fyto formler er det spesielt viktig: stoffene ble umiddelbart følt i begynnelsen av bruken, jeg følte umiddelbart resultatet til det bedre. Jeg ønsker at den kolloidale fitoformuly slippes ut oftere.

Arkivnummer 050036, J., 44 år, Ekaterinburg.
Etter operasjonen var de bekymret for alvorlige hodepine, meteoavhengighet. Etter en uke med å ta Brain Booster 5 ml, 2 ganger daglig, har hodepine forsvunnet, resultatet har pågått i et halvt år allerede.

Arkivnummer 160002, J., 58 år gammel, Kirov.
Etter skade (fall) - det var sand i øynene og en ubehagelig følelse. Å løse problemet med visjon som brukes Brain Booster. Etter å ha tatt en flaske Brain Booster, forsvant problemet. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformul spesielt verdifull: praktisk å bruke, rask effekt.

Brain komplekse vurderinger

Det amerikanske selskapet NSP (Nature's Sunshine Products) har vært vellykket på verdensmarkedet i over 40 år, og er produsent og distributør av kosmetikk og kosttilskudd siden 1972.

Sponsor Sportsnæring

SPONSER SPORT FOOD (Sponsor) er et ledende sveitsisk selskap som produserer sportsprodukter og.
NSP-produkter er tidsbestemt kvalitet.

Mange bedrifter over hele verden produserer biologisk aktive kosttilskudd (BAA). Naturens Sunshine Products, på den ene side, en av dem, og på den andre - unik.
Naturlig kosmetikk
På en tid da juice er laget uten frukt, er krabbepinner uten krepsdyr, og klær er laget av syntetisk, er vi hele tiden på jakt etter naturlig. For eksempel kosmetikk.

Nylig har preparater fra alger blitt populære. Det brukes hovedsakelig ved behandling av ulike typer fucus og Laminaria. Preparater brukes både i kosmetologi og hos.
Laktomarin: helse, lang levetid, skjønnhet.

Forsøk å se ung og attraktiv, føle seg energisk og energisk?

Laktomarin er en naturlig naturlig sorbent som hjelper til med å normalisere metabolisme.

God ettermiddag Nesten alle NSP-produkter har aldersgrenser for.

God ettermiddag I 2 uker anbefaler jeg deg å drikke Cascara Sagrada for bedre rensing.

God ettermiddag Jeg vil gjerne forstå hva med fordøyelseskanalen? Og som forebygging.

Kjære besøkende og kjøpere, vær så snill, i nærvær av slike sykdommer.

L-arginin bidrar til å øke muskelmassen, forbedrer immuniteten.

Det er nødvendig å gni en liten mengde lotion

Produkter VITAMAX

passerer obligatorisk sertifisering, og.

sponser

-Sponsor Sport Food opererer i sportsmarkedet.

Cambridge ernæring Vitaline (Vitaline) er laget i full overensstemmelse med anbefalingene fra USAs Nasjonalt Forskningskomité og Institutt for ernæring, Akademiet for medisinske fag i Russland, og oppfyller følgende kriterier for diett med lavt kaloriinnhold.

Brain Complex / Brain Complex
Pr-i USA. Produsentens nettsted

Naturlig produkt for å forbedre hjernens funksjon og normalisere nervøsitet

Handling på kroppen:

  • kilde til fosfolipider;
  • tonisk effekt;
  • øker integrasjonsaktiviteten til hjernen og intellektuell aktivitet, gjenoppretter og stabiliserer svekkede hjernefunksjoner;
  • er et næringsstoff for hjernen, en av de viktigste strukturelle komponentene i cellemembraner, inkludert hjerneneuroner;
  • stimulerer syntesen av acetylkolin og aktiverer kolinerge prosesser i hjernen;
  • forhindrer ødeleggelse av hjerneceller ved makrofager, hemmer den fagocytiske aktiviteten til sistnevnte;
  • bidrar til å opprettholde det optimale antallet hjerne-reseptorer av en av de viktige regulatorene for nervesystemets funksjon - vekstfaktoren i nervesvevet
  • fremmer aktiveringen av glukosemetabolismen i hjernen og øker nervecellens motstand mot hypoksi; forbedrer assosiative prosesser, minne, læring;
  • bidrar til å forbedre dynamikken i de nervøse prosessene i hjernen;
  • reduserer LDL-kolesterol og konsentrasjonen av fettsyrer i blodet.

Anbefalinger for bruk:

  • Alzheimers sykdom, minnesfall, diffus oppmerksomhet, nedsatt tale og konsentrasjon, endringer i personlighetstrekk (i komplisert terapi);
  • mangel på motiv og motivasjoner, for tidlig tretthet, lidelser etter traumatisk hjerneskade;
  • psykoorganiske syndromer med overvekt av asteni, redusert oppmerksomhet og mentale evner;
  • mental retardasjon hos barn, læringsproblemer, hukommelsesforstyrrelser og intellektuell svikt;
  • virale neuroinfections (for å redusere effekten av hypoksi og cerebral iskemi);
  • aterosklerotisk encefalopati, post-stroke mentale og fysiske feil (i komplisert behandling);
  • degenerative sykdommer i nervesystemet; Parkinsons syndrom (i komplisert terapi);
  • kardiovaskulære sykdommer og aterosklerose; depresjon, angst, obsessiv;
  • diabetisk nevropati; alkoholisk polyneuritt.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene. Gravide og ammende kvinner anbefales å konsultere lege.

Oppbevaringsforhold: oppbevares på et tørt sted utilgjengelig for barn ved en temperatur ikke høyere enn + 25ºC.

Tillatelse til bruk av RosPotrebNadzor RF.
Statens registreringsbevis № RU.77.99.88.003.E.004743.10.16 datert 10.19.2016

Smaken, farge og lukt av produktet kan variere.

Denne beskrivelsen er basert på en oppsummering av erfaringen med å bruke alle komponenter av produktet i tradisjonell og offisiell medisin i forskjellige land, samt på grunnlag av litterære kilder.

Til tross for at stoffet er kommersielt tilgjengelig på Vitaline-kontorer, spesialforretninger og i apotekskjeden, anbefales det å konsultere en lege før bruk.

Anmeldelser Rainbow Light, Brain and Focus for barn og voksne, et multivitaminkompleks av mat, 90 mini tabletter

27,63 $ 1818 gni 741 UAH 10417 tg

  • Kategori: Barns multivitaminer
  • Produsent: Rainbow Light
  • Originaltittel: Rainbow Light, Brain Fokus for tenåringer Voksne, matbasert multivitamin, 90 mini-tabs
  • Vare: RLT-20251
  • Dimensjoner: 5,6 x 5,6 x 10,2 cm
  • Med noen evaluering
  • Anmeldelser vurdert 5
  • Anmeldelser vurdert 4
  • Anmeldelser vurdert 3
  • Anmeldelser vurdert 2
  • Anmeldelser vurdert 1
  • Naturlig Teen Multivitaminkompleks
  • Mini piller for praktisk dosering
  • BFA-frie beholdere
  • Opprettholder energi, mental konsentrasjon og minne
  • Gir immun- og anti-stress-støtte
  • Lett å fordøye på grunn av probiotika og enzymer.
  • Glutenfri
  • Dairy Free
  • Kosttilskudd

Fullt kosttilskudd for tenåringer og voksne som støtter hjernen og minnet, og gir en rolig og fokusert sinnstilstand uten stimulanser.

Lett-å-svelge minipiller hjelper til med å fylle hull i ungdomsnæring, når næringsinntaket ikke oppfyller kravene til rask vekst, og også støtter helsen til hjernen og nervesystemet.

Barnesykdommer: resultater, vurderinger

De reelle resultatene av bruk av kolloidale fytoforma kan ikke være en direkte anbefaling å nekte å motta de foreskrevne legemidlene, fra kvalifisert medisinsk behandling, en sunn livsstil.

For å forebygge, i forbindelse med å bo i Norilsk industriområde - miljømessig ugunstig. Jenta regelmessig kurs gir Ant-oksidant. Portabiliteten er utmerket, jentas velvære er bra, hun blir nesten ikke syk, til tross for Arktis harde klima og miljøproblemer.
Arkiv № 0120001 barn 8 år gammel, Norilsk

Tok anti-oksidant og kardiostøtte. Før neglene eksfolierte. I 7 dager ble neglene overraskende sterke og sterke. Underveis, ga barnet 3 år. Barnet var og har det bra. Barnet likte virkelig, fordi deilig.
Arkiv № 0130001 F 25 år gammel, Lipetsk

Kronisk bihulebetennelse (5 år), hyppige forkjølelser, allergiske sykdommer. Tok Imyan Sapport. Passet kronisk. bihulebetennelse, det var ingen manifestasjoner av allergier. Innen 6 måneder Det var ingen forkjølelse. Gjentatt kurs hvert 6. måned, andre kosttilskudd + Imyun Sapport. Barn (2 år), mat og narkotikaallergi. Tok Imyan Sapport i 15 dager + antiparasitisk kurs. Effekten varer i et halvt år - det blir ikke syk, det er ingen manifestasjoner av allergi.
Arkivnummer 0120008 barn 5 år gammel, Dzerzhinsk (Nizhny Novgorod-regionen)

Barnet har intrakranial hypertensjon. Nervøshet, tårefullhet, fravær, gjennomsnittlig skoleprestasjon. Når du tok Brain Booster, forsvant nervøsiteten, forbedret ytelsen, glemsomhet ble mindre, men fortsatt der. Drikk flasken. Enkel å bruke.
Arkivnummer 0120007 barn Togliatti

Frakt av øvre ekstremiteter med forskyvning (09.2005). Umiddelbart etter bruddet var frykt, smerte, nåværende smerte redd for å bevege armene, ligge på sengen, sovnet. Hun tok Osteo-komplekset. Etter det første inntaket, etter 20 minutter, ble "flyt" på bruddstedene opphørt, og smerten ble gradvis redusert. I fremtiden ble smerten ikke følt. Rolig bosatt, frykt passert, søvn returnerte til normal. Neste dag flyttet barnet sine hender, løftet dem opp, flyttet fingrene, stemningen var bra. Sammenlignet med andre barn dannet callus 2 uker tidligere. Det er ingen reaksjon på været, etter at gipset ble fjernet begynte jeg umiddelbart å skrive uten å endre håndskrift (en brudd i hendene) på den tredje dagen hun holdt en skje.
Arkiv № 0120006 barn 10 år gammel, Kaluga

Akutt akutt luftveisinfeksjoner med feber, veldig ondt i halsen. Tok Imyan Sapport. Full gjenvinning etter 2 dager med å ta, mye raskere effekt enn når du tar andre stoffer og kosttilskudd, med lignende sykdommer i det siste. Lignende positive resultater med ARD i mine to døtre er 1,5 og 3,5 år. Imjun ble brukt i 2 ml 2-3 r / d. Den akutte åndedrettssykdommen stoppet etter 1-2 dager.
Arkivnummer 0120005 M barn 1,5 og 3,5 år 30 år, Lipetsk

Tok Imyan Sapport, Anti-Oxidant. Jeg tok et barn med Imyan under forkjølelse. Sykdommen gikk uten feber, men etter 3 ukers sykdom forsvant ikke barnets natthud, men økte bare. Legen la bronkitt med astmatisk eks. Imune Sapport sluttet å gi.
Arkiv № 0120004 F og barn 33 år gammel, Lyubertsy

Barnet hadde symptomer på akutt respiratoriske virusinfeksjoner med t 38,6 C. De ble gitt Imyan Sapport (ifølge ordningen) Ved å blande Imuen Sapport med Florent i et 1: 1-forhold (intuitivt) ble den resulterende blandingen gitt til barnet 1 ts. hver 2. time. Neste dag forbedret barnets tilstand dramatisk, og kroppens t returnerte til normal.
Arkiv № 0120002 barn 3 år gammel, Vladivostok

Hoste i 2 måneder med barnebarn 3,5 år. Tok Imyun Sapport. Etter en uke med å ta 0,5 ts. 2 ganger om dagen, hoste er borte, fortsett å ta. Takk så mye!
Arkivnummer 0120003 barn 3 år gammel, Moskva

Barn har fødselsskader, barnet er 4 år, snakket ikke, skrek. Ektemann - hjertesvikt. Barnet snakket ikke - ropte. Hennes mann har blå negler og lepper. Tok Brain Booster og Cardio Support. Barnet etter 2 dager sa "hus", "røyk". I 4 måneder, de vypoili 2 flasker Brain Booster, sier alt, bygger forslag. Vi fortsetter den tredje flasken. Det andre barnet er den smarteste i gruppen (myotonia). Min manns negler og lepper er rosa etter 2 flasker Cardio Support, sier at han vil spise den fjerde, han vil finne penger. Hvordan føles, snakker ikke. Det er spesielt viktig at resultatet umiddelbart.
Arkiv № 0120009 F barn 4 år 30 år gammel, Krasnoyarsk

For å balansere den hormonelle bakgrunnen til en tenåringspike (11 år gammel) ble Fimeyl Active Complex tatt for å jevne ut forventningen om utbruddet av menstruasjonen. Det var irritabilitet, smerter i musklene og underlivet, tårefølelse, døsighet. Muskelsmerter har gått ned, menstruasjonen er ennå ikke begynt, men smerter i underlivet ser mindre ofte ut, tårer, irritabilitet er redusert, det absorberer skolens pensum bedre, styrke har dukket opp. Drikk til 1 flaske kvinnelig formel. Mens vi bestemte oss for å ta en pause med datteren av phyto-formelen, la kroppen jobbe seg selv. Senere gjentar vi kvinnenes mottak fitoformly samme dosering. Utrolig, vi har sett at resultatet vises allerede i den første uken. Takk så mye.
Arkiv № 0120010 F barn 11 år 29 år, Serpukhov (Moskva-regionen)

Purulent otitis media, diaré fra antibiotika, på anbefaling av en ernæringsfysiolog. Svakhet, temperatur. Tok Imyun Sapport. Etter den første skjeen, ble temperaturen redusert. Utholdenheten har økt kraftig, den generelle tilstanden er litt forbedret. Barnet har blitt sterkere, sterkere. Brukt kolloidale phyto formler: Imuan Support.
Arkiv № 0120011 barn 2 år 8 måneder Kirov

Ofte og lang syk (datter av 5 år). Etter en 2 måneders inntak av Imune Sapport ble det mye lettere å bli syk, uten komplikasjoner. Ikke for å si det mindre, men mest sannsynlig skyldes dette at barnet først gikk til barnehagen. Jeg er fornøyd med resultatet, jeg vil gjerne gjenta kursene i Imyan Sapport regelmessig.
Arkiv № 0120012 F barn 5 år 32 år gammel, Teppe

Inflammatoriske sykdommer er svært hyppige en gang i måneden. Tok Imyun Sapport. Innen 6 måneder Barnet var ikke syk i det hele tatt. I den 7. måneden hadde barnet en akutt respiratorisk sykdom 5 dager - svært lite og led sykdommen uten komplikasjoner og lett.
Arkiv № 0120013 F barn, 6 år gammel 33 år gammel, Magnitogorsk

Dette er faktisk et mirakel. Som det er vanskelig å tro om du ikke prøver det selv. Min barnebarn, 6 år gammel, etter å ha falt i barnehagen fra gymnastikkstigen, utviklet en posttraumatisk coxitt av venstre hoftefeste. Han kunne ikke gå, legge seg ned, skriket i smerte, det var en sterk betennelse og hevelse i leddet. En henvisning til sykehuset ble gitt, men jeg ga det ikke bort. Straks begynte å gi Artro Complex. Etter 3 ganger, dvs. Neste dag hoppet barnet bokstavelig talt ut av sengen og begynte å bokstavelig talt løpe. De drakk hele blæren, men i en annen dose. Resultatet er flott! Diklofenak, som ble foreskrevet av legen, ga jeg ikke. Vi gjorde uten sykehus og uten rusmidler. Rask effekt, og forblir lenge! Veldig behagelig, velsmakende, hyggelig!
Arkiv № 0120014 F lege, barn 6 år Magnitogorsk

Siden oktober, influensa måneden, rennende nese. Temperatur, kvalme, hodepine. Tok Imune Sapport, Detox. Kvalme er borte, temperaturen er forsvunnet, hodepine er borte. Velvære forbedret.
Arkiv № 0120015 barn 8 år gammel Lipetsk

Barna ble irritert, sov dårlig om natten, og var allergiske. Mental Comfort tok barna mine 6 år og 1 år. Barn ble roligere, mindre irritabel, et 6 år gammelt barn hadde et bedre humør etter en traumatisk hjerneskade, plutselige humørsvingninger, allergiske hudutslett forsvunnet. Det er spesielt viktig at det er lett å drikke, legge til barn i te, gir ikke flere allergier.
Arkivnummer 0120016 F barn 6 år og 1 år 28 år gammel, Lipetsk

Barn 7 og 8 år var syke 3-4 ganger i året med gjenværende effekter (hevelse og nesestop 1,5-2 måneder). Etter det første løpet av å ta Imune Sapport og antioksidant i september 2005, var barna syk for 1 akutt respiratorisk virusinfeksjon i bare 3 dager, drakk igjen høsten 2006. Mine døtre savnet aldri skolen under den voldsomme epidemien, i klasser bare 3-5 personer. Imyun Sapport. Effekten er 200%. Problemet med sykdommen i vinterhalvåret, høst-vinterperioden, er løst for alltid. Enkel, velsmakende, flott! Ingen ord, bare følelser. Følelser er bare positive! Takk til ED Med for din utvikling.
Arkivnummer 0120017 F ​​barn 7 og 8 år gammel 36 år, Tarusa (Kaluga region)

Når det gjelder cerebral parese, ble Osteo Complex, Brain Booster brukt. Barnet gikk ikke, snakket ikke, det var inkontinens. Etter å ha brukt kolloidal fitoform begynte å gjenopprette, stå på føttene, holde fast på noe, forbedret appetitten, bedret søvn, ble roligere, begynte å si noe, forbedret respons på eksterne faktorer, bedre å reagere på sirkulasjon. Vises i forståelsens øyne, hva han sier.
Arkivnummer 120018 M 6 år gammel, Cahul (Moldova)

Barnebarn - 3 år, 4 år og 5 år, led ofte av forkjølelse. Brukes for barn. Om vinteren 2007-2008 var barnebarnene ikke syke, kraftig, god appetitt, ikke dårlig humør.
Arkiv №120019 F 55 år gammel, Kirov-regionen

For å rehabilitere et funksjonshemmet barn ble Fo Kidz og Anti-Oxidant tatt. Normalisert avføring, slutte å helle herpes på leppene, ble rolig.
Arkiv №120021 F 45 år gammel, Novotroitsk (Orenburg-regionen)

Brukt Brain Booster med målet om at barnet var rolig. Meget gode resultater etter bruk. Jeg har et barnebarn på 6 år. I 1. klasse hadde han et dårlig minne, kunne ikke huske et 4-linjert dikt og var veldig nervøs. Etter slutten av 1. klasse i sommer drakk han Brain Booster 2,5 ml (en halv teskje) 2 ganger om dagen, 1 flaske. Han er nå 7 år gammel, han avsluttet 1. halvdel av 2. klasse. Han lærer praktisk talt på en av femmene. Jeg begynte å huske dikter veldig raskt. Selv prosaen, som er satt til å lese, har han, etter å ha lest 2 ganger, husket. Og han ble rolig etter en uke med å ta Brain Booster. Generelt har det blitt en helt annen person. Etter hjernen drakk jeg en flaske Fo Kidz. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformul spesielt viktig: et veldig raskt positivt resultat, svært velsmakende. Takk!
Arkivnummer 120022 F 54 år gammel, Pervouralsk (Sverdlovsk-regionen)

Colloidal phyto formler: ga til barn. Brukt Arthro Complex 5 ml 1 gang per dag, Brain Booster 5 ml 1 gang daglig, Imune Sapport 5 ml 1 gang per dag, Cardio Support 5 ml 1 gang daglig, mental komfort 5 ml 1 gang daglig, Osteo Complex 5 ml 1 gang per dag. 1) etter en brudd vokste beinene ikke godt sammen - på bakgrunn av kolloider ble gipsen fjernet raskere; 2) i slutten av året da overarbeidet, var det generelt overarbeid og mild depresjon - barnet ble roligere, mer selvsikker, tolererte lettere øvelsene; 3) for å øke immuniteten, barnet ofte og alvorlig syk - antall sykdommer redusert med 2 ganger; 4) for å forbedre kardiogrammet (kardiologen ønsket ikke å gi opptak til konkurransen uten ytterligere undersøkelser og behandling) - kardiogrammet ble fjernet uten komplikasjoner; 5) som beroligende (etter flere narkos, ble barnet til en "bunke av nerver", lett mistet sinnet og gråt) - hun roet seg så mye at hun begynte å irritere lærerne; hysteri etter 7 dager stoppet. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformul spesielt verdifull: bruk av mental komfort, etter 6-7 dager med å ta en skarp forbedring i helse og det er ingen retur tilbake etter slutten av resepsjonen.
Arkiv № 120023 F 32 år gammel, Barnaul (Altai Territory)

Colloidal phyto formler: ga til barn. Brukt Arthro Complex 5 ml 1 gang per dag, Brain Booster 5 ml 1 gang daglig, Imune Sapport 5 ml 1 gang per dag, Cardio Support 5 ml 1 gang daglig, mental komfort 5 ml 1 gang daglig, Osteo Complex 5 ml 1 gang per dag. 1) etter en brudd vokste beinene ikke godt sammen - på bakgrunn av kolloider ble gipset fjernet raskere; 2) i slutten av året da overarbeidet, var det generelt overarbeid og mild depresjon - barnet ble roligere, mer selvsikker, tolererte lettere øvelsene; 3) for å øke immuniteten, barnet ofte og alvorlig syk - antall sykdommer redusert med 2 ganger; 4) for å forbedre kardiogrammet (kardiologen ønsket ikke å gi opptak til konkurransen uten ytterligere undersøkelser og behandling) - kardiogrammet ble fjernet uten komplikasjoner; 5) som beroligende (etter flere narkose, ble barnet omgjort til en "bunke av nerver", lett mistet sinnet og gråt) - hun roet seg så mye at hun begynte å irritere lærerne hysteri etter 7 dager stoppet. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformul spesielt verdifull: bruk av mental komfort, etter 6-7 dager med å ta en skarp forbedring i helse og det er ingen retur tilbake etter slutten av resepsjonen.
Arkiv nr. 120024., Verkhnyaya Pyshma (Sverdlovsk Region) Kanaler var tilstoppet i leveren. Tok en detox. Før bruk av ultralydet viste tilstedeværelsen av salter, sediment. Det anbefales å drikke tabletter fra steiner. Etter å ha tatt 3 flasker - re-ultralyd. Alle kanaler er rene. Det er ingen salt, ingen nedbør.
Arkivnummer 120023 F 32 år gammel, Barnaul (Altai krai) Barnaul (Altai krai)

Var tilstoppet i leveren kanaler. Tok en detox. Før bruk av ultralydet viste tilstedeværelsen av salter, sediment. Det anbefales å drikke tabletter fra steiner. Etter å ha tatt 3 flasker - re-ultralyd. Alle kanaler er rene. Det er ingen salt, ingen nedbør.
Arkiv № 120024 F Verkhnyaya Pyshma (Sverdlovsk-regionen)

Sønnen er 21 år gammel. Fødselsskade. De drakk Brain Booster, ikke lenger hodepine. Etter en lukket hodeskader (hjernehjertehinnen) i september, tok han seg helt tilbake i 2 uker. De drakk igjen Brain Booster.
Arkiv № 120025 F 55 år gammel, Ufa

Etter mottak av Fo Kidz, ble datteren min, et barn med barnehemmede, opphørt å være syk med forkjølelse, begynte å sove normalt, ble litt roligere.
Arkiv № 120026 F 46 år gammel, Novotroitsk (Orenburg-regionen)

Mine barn var veldig syke, og jeg bestemte meg for å drikke kolloider på dem. Gutten er 8 år gammel, jenta er 4 år gammel. Anti-oksidant brukt 5 ml 1 gang daglig, Imyan Sapport 5 ml 1 gang daglig, Fo Kidz 5 ml 1 gang daglig. Gutten ble ikke syk lenger etter å ha tatt det (7 måneder har gått), og jenta hadde en forkjølelse en gang, men gikk veldig fort og uten komplikasjoner. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformul spesielt verdifull: Veldig rask effekt og flott! Mange takk til produsentene!
Arkivnummer 120027 F 29 år gammel, Yekaterinburg, Koltsovo

For å øke barnets immunitet (2,6 måneder) brukte hun kolloidal phyto-formelen av Fo Kidz en halv teskje per dag. Før du brukte kolloidale phyto formler, var barnet ofte syk. Etter bruk av kolloidal fitoformuly ble barnet mindre sannsynlig å bli syk og tolererer lettere sykdommen.
Arkiv № 120028 F 24 år gammel, Noyabrsk

For å øke immuniteten hos barn brukte jeg kolloidal fytoformula Fo Kidz. Barnet var 3 år gammel, etter å ha bestått diagnosen, ble utnevnt til Fo Kids, fordi jenta var ofte syk, kunne ikke våkne opp i d / s. I diagnosen viste det seg at alle vaksinasjonene som ble gjort ubalansert immunforsvaret. Ved å utføre rehabiliteringsprogrammet med Fo Kids (1 stk.), Begynte barnet regelmessig å delta på d / s, han var ikke syk, han var fit og sunn. Fra erfaringen med bruk av kolloidale fyto-formuleringer er det hurtige resultatet spesielt verdifullt, langsiktig, uten sideendringer.
Arkivnummer 120029 F Zlatoust

Barn 1 år 4 måneder. bilateral lungebetennelse, brukte en kolloidal phyto-formel for Fo Kidz 2 ml 2 ganger daglig. Før bruk av kolloidal fyto-formel var det høy feber, hoste, dårlig appetitt, hvesenhet, sykehusinnleggelse, behandling med kjemoterapi og fysioterapi. Etter bruk av kolloidal phyto-formel, forbedret tilstanden merkbart, temperaturen returnerte til normal, ble aktiv, og hvæsen passerte. Gjenoppretting var tidligere enn projisert på 7-8 dager. Fra sykehuset utladet nok med god helse.
Arkiv № 120030 F 52 år gammel, Karaganda (Kasakhstan)

Før bruk av kolloidal phytoformula Fo Kidz, snakket ikke barnet, tok ikke en enkel skole. Etter bruk av kolloidal fitoformuly - talte, wised opp.
Arkiv № 120031 F Karaganda (Kasakhstan)

Barnet har hyppige forkjølelser og brukte derfor kolloidal fytoformula Fo Kidz 2,5 ml per dag. Før bruk av kolloidale phyto formler, var det permanent tonsillitt, ARVI, rhinitt. Etter bruk av kolloidal fitoform har barnets tilstand endret seg, innen seks måneder og vinter måneder, ble barnet aldri syk. Jeg dro til barnehagen, hadde aldri smittsomme sykdommer. Fra erfaringen med bruk av kolloidale phyto formler er bruken av produktet for barn opptil 3 år spesielt verdifullt. Mange takk til firmaet ED Med for kolloidal fitoformuly fra hele familien vår, for å restaurere barnets helse.
Arkiv № 120032 barn 2 år gammel Karaganda (Kasakhstan)

Min 3 år gamle sønn hadde ESR 56, brukt kolloidal fytoformula Anti-Oxidant. Før du brukte kolloidal phyto-formel, hadde barnet en temperatur på 40, tap av appetitt, depresjon av staten, bare en katastrofe, satt på rekord. Etter bruk av kolloidale phyto formler har jeg aldri hatt forkjølelse i et år. Avregistrert etter tre måneder. Fra opplevelsen av å bruke kolloidal fitoformuly spesielt verdifullt: det første pluss - ingen grunn til å lage injeksjoner, som utvilsomt traumer, lett å ta. Bli tilgjengelig for oss, russiske forbrukere.
Arkiv № 120033 F 46 år gammel, Ulyanovsk

For å harmonisere barnets helse i 2,4 år, for å opprettholde god søvn om natten, brukte jeg kolloidale fyto-formler Mental Comfort 3 ml 1 gang om dagen og Fo Kidz 3 ml 1 gang om dagen. Før du bruker kolloidal fitoformul klokken 21 om kvelden, blir barnet agitated, følelsesmessig spent, noe som ikke tillater barnet å gå til sengs i tid og komme seg til jobb klokken 7. Om natten våkner barnet gjentatte ganger, bekymringer og gråt i en drøm. 7 dager etter å ha mottatt phyto-formene, våkner datteren om morgenen på en klokke med godt humør, synger sanger, ligger i sengen, ler når hun klær i barnehagen, nå spør barnet, moren vil gi vitaminet og fører til kjøleskapet, om kvelden barnet også spiller aggressivt som før, går kvelden stille, får nok søvn med hele familien. Spesielt verdifull for meg selv, som lærer, Mental Comfort har blitt en livredder, i enhver stressende situasjon på jobben eller hjemme, og mottar en enkelt 5-10 ml, som hjelper arbeidet med organismen av hele familien min. Takk for at du tok med deg naturlige krefter i fitoforma, du har valgt for vår helse.
Arkiv № 120034 F 23 år gammel, Blagoveshchensk

Diagnosen ble gjort: neurose av obsessive bevegelser hos barn, det var et nervøs øyefelt og kjeve i skuldrene, ved hjelp av kolloidal phytoformula Fo Kidz 1 gang per dag, 2 flasker på rad. Omtrent en måned senere, forbedringen startet og ved slutten av resepsjonen var alt fint. Det er viktig for stoffets hurtige tiltak, og vi får gode resultater. Takk så mye for forberedelsene til ED Med.
Arkiv № 120035 F 6 år gammel, Shymkent (Kasakhstan)

For å hjelpe datteren min, bruker jeg Anti-Oxidant, Brain Booster, Detox, Cardio Support, Bio-Clipping, Mental Comfort, Osteo Complex, Visio Complex. Datteren Svetlana ble født hard og veldig irritabel, hun reagerte veldig skarpt på alt, dårlig syn, svake ledd, led mange brudd, da hun var 10 år gammel ble hun diagnostisert med osteoporose, hvoretter hun var planlagt til operasjon, men jeg nektet å ha operasjon. Jeg trodde på Argo-forberedelser, og jeg er glad og glad nå. Vi tar absolutt ikke kjemiske stoffer. Hele året rundt drikker vi produktene fra selskapet Argo. Nå har datteren min avsluttet 11. klasse på gymnasiet, vi har et utmerket minne, et utviklet sinn, logikk, kommuniserer lett og smilet fra ansiktet forsvinner ikke. Hun glemte hva en hodepine og tretthet! Jeg ønsker god helse til alle som har gitt ut disse stoffene, suksess, en klar himmel, lyse stråler. Vi ønsker deg velkommen og vil alltid være med din bedrift. Takk så mye!
Arkiv № 120036 F 38 år gammel, Sterlitamak

Jeg brukte kolloidale phyto formler for å styrke min barns immunitet (datter 3 år, sønn 10 år), Fo Kidz, 5 ml 1 gang per dag. Før jeg brukte, hadde datteren min dårlig appetitt, var ofte syk. Som et resultat av å ta datteren hennes, økte appetitten hennes, hemoglobin i blodet tilbake til normal, barn blir sjelden sjeldne, blir bedre raskt. Mine barn går regelmessig til skolen og barnehagen. For meg er det viktig at barna mine tar stor glede i å ta barnas kolloidale formel. Mange takk til ED Medical! Jeg ønsker å ønske alle mennesker engstelig å behandle helsen og ta kolloidale fytoformler for forebygging.
Arkiv № 120037 F 37 år gammel, Petropavlovsk

Imjan Sapport ga barnet en rask gjenoppretting under influensa, han er 3 år, feber 39, svakhet, sløvhet. Under mottak av Imune Sapport følte han seg bra, barnevaktene var overrasket over at han spilte og løp så sunt. Alle symptomer forsvant raskt. Hans hals var blitt frisk, hans snut forsvant, bokstavelig talt en uke senere gikk barnet til barnehagen, og i 2-3 måneder hadde han ingen sykdommer. Ervervet sterk immunitet. Imune Sapport drakk i 3 dager med en dose på 2,5 ml 2-3 ganger om dagen, deretter vitaminer. Det er vanskelig å se hvordan det er vanskelig for et barn under en temperatur, en virusinfeksjon. Det er hyggelig å vite at jeg har et produkt i mitt arsenal som jeg stoler på i 3 år, og jeg har i kjøleskapet Imyan Sapport. En gang i året kjøpte jeg for ulike slike saker. Jeg vil gjerne ha flere metoder og mønstre for bruk i en boks med kolloider. Internett er ikke alltid tilgjengelig, men det er en boks med merknader. Tusen takk for ditt arbeid!
Arkiv № 120038 F 29 år gammel, Naberezhnye Chelny

Godta AngiOmega Complex, Anti-Oxidant, Brain Booster, Vizio Complex, Osteo Complex, Fimeyl Active Complex, 5 ml hver. Sønnen ga Brain Booster, og han har intrakranielt trykk, og resultatet var positivt. Barnet har blitt roligere, assiduity har dukket opp, hodepine gjenoppstår ikke, blødning fra nesen oppstår ikke igjen. Jeg anser at kolloidernes enkelhet er den mest verdifulle. En plakat der alle leger med regalia og en forbindelse med dem er et godt eksempel for å tiltrekke seg leger til å jobbe med kolloider.
Arkiv № 120039 F 48 år gammel, Togliatti

For å forebygge seg selv og barnet tok Anti-Oxidant 5 ml 1 r / d, Iming Sapport 5 ml, Mental Comfort 5 ml, Fo Kidz 5 ml. Immuniteten ble styrket... Barnet, som lærte i 1. klasse, ble aldri syk.
Arkiv № 120040 F 32 år gammel, Nizhny Novgorod

Barnet var syk. Gitt Bio-Cleansing Complex 5 ml, For Kids 5 ml. Han ble mindre syk med forkjølelse.
Arkiv № 120041 F 37 år gammel, Bor (Nizhny Novgorod-regionen)

Hvert år hadde barnet en brudd (13 år). Han tok Artro Complex, Osteo Complex. Nå 18 år gammel - det var ikke flere brudd.
Arkiv № 120042 F 30 år gammel, Brest

Beauty Nechural, Tireo Støtter, For Kids - Osteo Complex - For deg selv. Barn styrket immunitet. Hjemme - endringer i kroppen er palpable.
Arkiv № 120043 F 38 år gammel, Bobruisk

Anti-oksidant 5 ml, Bio-Cleansing 5 ml, Brain Booster 5 ml, Visio Complex 5 ml, Detox 5 ml, Life Multi-Factor 5 ml, Sugar Belans 10 ml ble brukt til å gjenopprette helsen til datteren av 10 år. Dr. Polunina anbefalte phyto formler mottaksprogram. Sukkernivået normaliserte, begynte å vokse. Mine foreldre elsket kolloider, min datters helse forbedret, og jeg ga håp til hele familien og tro på fremtiden.
Arkiv № 120044 F 32 år gammel, Kislovodsk